Zahvalnica našoj školi za sudjelovanje i provedbu programa Kulturna i duhovna baština zavičaja (KDBZ)

U svečanoj sali Strossmayer Visokog evanđeoskog teološkog učilišta u Osijeku, 7. listopada 2022. održana je Proslava Dana učitelja, koju je organizirao Nansen dijalog centar iz Osijeka. Kao predstavnica naše škole, proslavi je nazočila pedagoginja Gordana Popović, prof. te je primila zahvalnicu našoj školi za sudjelovanje i provedbu programa Kulturna i duhovna baština zavičaja (KDBZ).

Osim pedagoginje, u aktivnostima Nansen dijalog centra tijekom razdoblja od 15 godina sudjelovale su i nastavnice Sandra Valić, prof. i Ozana Vignjević, prof. sa svojim razrednim odjelima.

Povod proslavi priznanje je koje je program Kulturna i duhovna baštine zavičaja dobio u lipnju ove godine – Oznaku kvalitete SKOCKANO – koja se dodjeljuje programima neformalnog obrazovanja kao potvrda da su u skladu s vrijednostima i načelima neformalnog obrazovanja te kvalitetni i razvijeni sa svrhom razvoja kompetencija ciljnih skupina i posljedično pozitivnog utjecaja na razvoj lokalne zajednice. Na samom događanju, nakon obraćanja izvršne direktorice Ivane Milas, predstavnika norveškog veleposlanstva u RH te pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i mlade OBŽ Mirande Glavaš-Kul, s radošću smo se prisjetili svih događaja koji su u nama izazvali ponos što smo dio navedene priče.

U proteklih 15 godina u našoj školi trudili smo se sa svojim učenicima i roditeljima kreirati, podučavati i živjeti vrijednosti i ciljeve koje KDBZ zagovara i promiče. Nadamo se da smo u tome i uspjeli te da ćemo uspješno surađivati i nadalje.

Gordana Popović, prof.

https://www.ndcosijek.hr/hvala-svim-skolama-koje-su-u-proteklih-15-godina-s-nama-gradile-mrezu-interkulturalnosti-i-time-obogatile-zajednicu/

KDBZ je dobio oznaku kvalitete “SKOCKANO”

Skip to content