Erasmus+ projekt:
„Let's Make Our Own Business“

Početkom listopada 2020. godine započeli smo svoju novu avanturu uključivši se u projektne aktivnosti u okviru Erasmus+ projekta pod nazivom „Let’s Make Our Own Business“ .  Ideja nam je bila potaknuti učenike naše Škole na osmišljavanje i kreiranje poduzetničkoga duha kako bi što bolje bili pripremljeni za snalaženje na europskom tržištu rada.

Naša škola je glavni koordinator projekta Erasmus+ programa u suradnji s inozemnim partnerskim zemljama: Italija, Nizozemska, Turska i Grčka.

Sudjelovanjem u projektu učenici će biti uključeni u brojne aktivnosti: kako u Školi tako i na mobilnostima u navedenim partnerskim zemljama. Uz pomoć svojih nastavnika mentora moći će  razvijati socijalne vještine te vještine komunikacije na stranom jeziku, a poseban će naglasak biti na razvijanju poduzetničkih kompetencija te na primjeni IKT alata. Svoja novostečena znanja i vještine učenici će prenositi ostalim učenicima, nastavnicima I roditeljima u suradnji sa širom lokalnom zajednicom. 

Tijekom trajanja projekta „Let’s Make Our Own Business“ ili „Kako pokrenuti vlastiti posao“  učenici će ostvariti aktivnosti prolazeći sljedeće etape: 

„Kako kreirati naslov, logo i slogan?“, 

„Kako prodati proizvod ili uslugu?“, 

„Kako izraditi poslovni plan?“,

„Financijska pismenost“ te

 „Kako uspostaviti posao?.

Detaljnije o projektu i projektnim aktivnostima vidljivo je na platformi eTwinning (TwinSpace)  https://twinspace.etwinning.net/111665/home te na mrežnim stranicama projekta: https://lmoob.wordpress.com/ https://www.facebook.com/groups/852792875536235?locale=hr_HR  

Koordinatorica projekta, Jasna Sudarić, prof. Vijesti iz projekta:

Skip to content