Erasmus+ projekt:
„Let's Make Our Own Business“

Početkom listopada 2020. godine započeli smo svoju novu avanturu uključivši se u projektne aktivnosti u okviru Erasmus+ projekta pod nazivom „Let’s Make Our Own Business“ .  Ideja nam je bila potaknuti učenike naše Škole na osmišljavanje i kreiranje poduzetničkoga duha kako bi što bolje bili pripremljeni za snalaženje na europskom tržištu rada.

Naša škola je glavni koordinator projekta Erasmus+ programa u suradnji s inozemnim partnerskim zemljama: Italija, Nizozemska, Turska i Grčka.

Sudjelovanjem u projektu učenici će biti uključeni u brojne aktivnosti: kako u Školi tako i na mobilnostima u navedenim partnerskim zemljama. Uz pomoć svojih nastavnika mentora moći će  razvijati socijalne vještine te vještine komunikacije na stranom jeziku, a poseban će naglasak biti na razvijanju poduzetničkih kompetencija te na primjeni IKT alata. Svoja novostečena znanja i vještine učenici će prenositi ostalim učenicima, nastavnicima I roditeljima u suradnji sa širom lokalnom zajednicom. 

Tijekom trajanja projekta „Let’s Make Our Own Business“ ili „Kako pokrenuti vlastiti posao“  učenici će ostvariti aktivnosti prolazeći sljedeće etape: 

„Kako kreirati naslov, logo i slogan?“, 

„Kako prodati proizvod ili uslugu?“, 

„Kako izraditi poslovni plan?“,

„Financijska pismenost“ te

 „Kako uspostaviti posao?.

Detaljnije o projektu i projektnim aktivnostima vidljivo je na platformi eTwinning (TwinSpace)  https://twinspace.etwinning.net/111665/home te na mrežnim stranicama projekta: https://lmoob.wordpress.com/ https://www.facebook.com/groups/852792875536235?locale=hr_HR  

Koordinatorica projekta, Jasna Sudarić, prof. Vijesti iz projekta:

𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝗼𝘂𝗿 𝘀𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝗿𝗮𝘀𝗺𝘂𝘀+ 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝘀 “𝗟𝗲𝘁’𝘀 𝗠𝗮𝗸𝗲 𝗢𝘂𝗿 𝗢𝘄𝗻 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀“ 𝗮𝗻𝗱 “𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘀𝗲𝗱 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹𝘀“ 𝗮𝘁 𝘁𝗵𝗲 𝗙𝗿𝗮𝗻 𝗞𝗿𝘀𝘁𝗼 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗸𝗼𝗽𝗮𝗻 𝗘𝗹𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝘆 𝗦𝗰𝗵𝗼𝗼𝗹

At the fair held by the Fran Krsto Frankopan Elementary...

Read More
Skip to content