Svečana podjela svjedodžbi

Malo što tijekom srednjoškolskog obrazovanja učenika toliko je posebno i svečano kao sam završetak obrazovanja, odnosno svečana podjela završnih svjedodžbi, koju smo za naše  maturante upriličili u ponedjeljak, 21. lipnja 2022. godine. 

Ovu svečanost pjesmom su uveličale maturantice Lucija Krišto, Elvira Horvat i Sara Petrović, inače članice školskog zbora, koje su otpjevale himne Lijepa naša i Gaudeamus te pjesmu Blagoslov, pod mentorstvom i uz pratnju prof. Igora Grubišića. 

Voditeljica programa bila je Đurđica Nedeljković, koja se maturantima i svima okupljenima obratila s nekoliko prigodnih riječi i najavila ravnateljicu Nadu Pitinac.

Ravnateljica je prvo čestitala maturantima i poželjela im puno uspjeha, a potom objavila imena najmaturanata – učenika koje je Nastavničko vijeće nagradilo za odličan uspjeh, uzorno vladanje i svoj doprinos u aktivnostima škole tijekom sve četiri godine. Prema odluci Nastavničkog vijeća najmaturanticama proglašene su naše drage zborašice – Sara Petrović iz 4. g, kao najmaturantica strukovnih razreda, te Lucija Krišto iz 4. a razreda, u ime gimnazijskih razreda. 

Poticajan i dirljiv govor u ime generacije 2018./2022. održala je učenica Antonija Petra Gagulić iz 4. e razreda, nakon čega su razrednici svojim učenicima podijelili svjedodžbe. Svjedodžbe su redom dijelili: profesorica Zorica Nestorović učenicima 4. a razreda, profesorica Mirjana Nagy 4. b razredu, profesor Renato Ergotić 4. g razredu, profesorica Tamara Kapraljević 4. e razredu te profesorica Sandra Valić svojem 4. kz razredu.

Čestitamo našim dragim maturantima, želimo im i nadalje puno uspjeha, a vas pozivamo da pogledate fotografije sa svečane podjele, na kojima zahvaljujemo našoj Foto i filmoj družini!Skip to content