Svečana podjela svjedodžbi

Za naše drage učenike završnih razreda upriličili smo svečanu podjelu svjedodžbi u srijedu, 21. lipnja 2023. godine, te smo u ugodnoj atmosferi, uz podršku prijatelja i članova obitelji, čestitali i pozdravili se s našim maturantima.
Program je započeo himnama Lijepa naša i Gaudeamus te pjesmom Blagoslov, na čemu zahvaljujemo učenicama Marti Vulić iz 1. kz i Emi Šilipetar iz 1. k te njihovu mentoru profesoru Igoru Grubišiću.
Voditeljica programa, kao i na svim prethodnim školskim manifestacijama posljednje dvije godine, bila je maturantica Nora Karač iz 4. n, koja se svima okupljenima obratila s nekoliko prigodnih riječi i najavila ravnateljicu Nadu Pitinac.
Ravnateljica je prvo čestitala maturantima i poželjela im puno uspjeha, a potom objavila imena najmaturanata – učenika koje je Nastavničko vijeće nagradilo za odličan uspjeh, uzorno vladanje i svoj doprinos u aktivnostima škole tijekom sve četiri godine. Prema odluci Nastavničkog vijeća najmaturanticama proglašene su Tea Kozić iz 4. b razreda, u ime gimnazijskih razreda, te Iva Kardoš iz 4. g kao najmaturantica strukovnih razreda. Prigodnim darom, knjigom, nagrađeni su učenici koji su sva četiri razreda prošli s odličnim uspjehom te ih i ovim putem pohvaljujemo, to su: Mirela Kamenar, Mia Majdiš, Borna Vukoje, Luna Kraljik, Tea Kozić, Petra Bulić, Iva Corn, Lucija Ćorić, Milica Prokić i Ema Straga-
Šašić.
Svjedodžbe su redom dijelili: profesorica Sanda Varvodić učenicima 4. a razreda, profesorica Ozana Vignjević 4. b razredu, profesorica Dragana Viljanac 4. n razredu te profesor Saša Vrbanjac 4. g razredu.

Od srca zahvaljujemo gđi Kristini Šimić na donaciji kapa i toga!
Čestitamo našim dragim maturantima i želimo im i nadalje puno uspjeha!

Fotografije: Foto i filmska družina i privatna arhiva

Skip to content