Slatki darovi naših zadrugara

Zadruga Ruđerica, sekcija prehrane, pripremila je prikladne darove za sve djelatnike, koje  su izradili naši učenici 2. n i 3. n na satima praktične nastave. Darovi se mogu podići do 23. 12., zadnjeg dana nastave u 1. polugodištu kod nastavnica Dragane Viljanac i Tatjane Varge. 

Zahvaljujemo što ste svojim donacijama i prihodom, kupovinom naših proizvoda iskazali povjerenje prema našem radu s učenicima u ovoj životnoj školi, a time smo zajednički poslali poruku da vjerujemo u ono što svi radimo, odgoj i obrazovanje kroz aktivno učenje i poučavanje. Osim toga, pomogli ste pokretanju rada zadruge kako bismo mogli nastaviti s daljnjim radom i povećanjem asortimana. 

Posebno zahvaljujemo ravnateljici Nadi Pitinac, dipl. ing. i našoj sekciji grafike, nastavnicima Dinku Blaževiću i Marijanu Jovičić, koji su uz sve svoje obveze izradili, printali naše deklaracije, etikete, prospekte te im zahvaljujemo i na suradnji na Technicoloomu. 

Nadamo se da ste uživali u našim pekmezima, džemovima, turšijama kao što smo i mi uživali i s našim učenicima pripremajući ih za vas.

Hvala svima!

ŽELIMO VAM ČESTIT BOŽIĆ I USPJEŠNU NOVU GODINU!

Dragana Viljanac, dipl.

Tatjana Varga, dipl. ing.

Skip to content