Pedagoginja Ruđerice Gordana Popović 3. put nagrađena za svoj rad

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.) povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika ove je godine izabralo 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.

Ponosni smo što je među nagrađenima i naša pedagoginja Gordana Popović, prof. koja je izjavila kako je u ljudskoj prirodi voljeti pohvalu te joj je nagrada motivacija za daljnji rad i priznanje za sve što je do sada radila vezano za školu i u školi. 

„Ponosna sam i sretna što sam se i ove godine našla među 513 nagrađenih djelatnika u području obrazovanja. Želim ovom prilikom zahvaliti svima koji su bili sa mnom na putu do ove nagrade. Učenicima i njihovim roditeljima jer su uložili svoje vrijeme i trud te mi kontinuirano bili najbolji suradnici. Isto tako, zahvaljujem ravnateljici, svojim kolegicama i kolegama iz škole koji podržavaju moje ideje. Uistinu, hvala svima koji su prošle školske godine bili dio mojeg profesionalnog razvoja“.

Čestitamo našoj dragoj pedagoginji i želimo joj i nadalje puno uspjeha u radu! 

Skip to content