Upoznaj Ruđericu u virtualnoj šetnji!

Prošetajte Ruđericom kroz virtualnu šetnju školom. Što rade učenici, kako izgledaju laboratoriji, praktikumi i učionice!
Dobro došli!

Saznaj nešto više o programima koje upisujemo!

Saznaj više o programima koje upisujemo!

KEMIJSKI TEHNIČAR

Kemijski tehničar pomaže pri organizaciji i nadzoru kemijsko-tehnoloških proizvodnih procesa ili radi u kemijskom laboratoriju, gdje obavlja analizu kemijskih tvari i proizvoda.

Može raditi i u javnim ustanovama i institutima sa znanstvenim, razvojnim, istraživačkim, kontrolnim, ispitnim i edukacijskim laboratorijima te u komercijalnim službama poduzeća i trgovačkih kuća koje se bave proizvodnjom i prodajom kemijskih proizvoda.

PRIRODOSLOVNA GIMNAZIJA

Program prirodoslovne gimnazije posebnu važnost pridaje znanju i vještinama iz prirodoslovne skupine predmeta i to u satima praktičnog laboratorijskog rada koje učenici imaju u specijaliziranim učionicama i laboratorijima. Upravo je taj dio praktičnog obrazovanja posebnost naše škole. 

KOZMETIČAR

Kozmetičar pruža usluge uljepšavanja i njegovanja kože lica i tijela, oblikovanja tijela te korektivnog i dekorativnog šminkanja.

Četverogodišnji strukovni smjer kozmetičar poseban naglasak stavlja na stručne predmete Kozmetologiju, Dermatologiju, Anatomiju, Primijenjenu kozmetiku, Dekorativnu kozmetiku i dr.

GRAFIČKI TEHNIČAR PRIPREME

Grafički tehničari pripreme bave se računalnom pripremom za tisak na različite materijale kao što su tisak na majice, šalice, privjeske, olovke i slično.

Dizajniraju i pripremaju za tisak raznolike reklame, oblikuju i izrađuju ambalažu za razne predmete i proizvode koje kupujemo u trgovinama te različite edukativne i informativne materijale poput časopisa, knjiga, kataloga, brošura i letaka.

GRAFIČKI TEHNIČAR TISKA

Grafički tehničari tiska bave se tiskom na različite materijale kao što su tisak na majice, šalice, privjeske, olovke i slično.

Izrađuju raznolike reklame, oblikuju i izrađuju ambalažu za razne predmete i proizvode koje  kupujemo u trgovinama te različite edukativne i informativne materijale poput časopisa, knjiga, kataloga, brošura i letaka.

Skip to content